(508) 473-8166
mckeondanc@aol.com

Schedule
Recreational Gymnastics '18-'19

 

Monday
Time Program Age Duration
4:00-5:00 Future Stars 5-6 yrs 60 min
4:00-5:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
5:00-6:00 All Stars 10+ yrs 60 min
4:00-5:00 Tumbling (Adv.) 10+ yrs 60 min
6:00-7:00 Future Stars 5-6 yrs 60 min
6:00-7:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
Tuesday
Time Program Age Duration
4:00-5:00 Shining Stars 4 - 4yr 11mo 60 min
4:00-5:00 Future Stars 5-6 yrs 60 min
4:00-5:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
5:00-6:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
5:00-6:00 Tumbling - Beginner 8+ yrs 60 min
Wednesday Morning
Time Program Age Duration
9:00-10:00 Tiny Stars 2 3yr - 3 yr 11mo 60 min
10:00-11:00 Shining Stars 4 - 4yr 11mo 60 min
11:15-12:00 Tiny Stars 1 18mo - 2yr 11mo 45 min
Wednesday Afternoon
4:00-5:00 Tiny Stars 2 3yr - 3yr 11mo 60 min
4:00-5:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
4:00-5:00 All Stars 10+ 60 min
5:00-6:00 Future Stars 5-6 yrs 60 min
5:00-6:00 Shining Stars 4 - 4yr 11mo 60 min
6:00-6:45 Back Handsprings 6-8 yrs 45 min
Thursday
Time Program Age Duration
4:00-5:00 Future Stars 5-6yrs 60 min
4:00-4:45 Shining Stars 4yr - 4yr 11mo 60 min
4:00-5:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
5:00-6:00 Tumbling Intermediate 10+ 60 min
6:15-7:00 Back Handsprings 9+ 45 min
Friday
Time Program Age Duration
4:00-5:00 Boys All Ages 60 min
5:00-6:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
5:00-6:00 All Stars 10+ 60 min
Saturday
Time Program Age Duration
8:15-9:00am Tiny Stars 1 18 mo - 2yr 11mo 45 min
9:00-10:00 Tiny Stars 2 3yr - 3yr 11mo 60 min
9:00-10:00 Shining Stars 4yr - 4yr 11mo 60 min
9:00-10:00 Furture Stars 5-6 yrs 60 min
9:00-10:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
10:00-11:00 Future Stars 5-6 yrs 60 min
10:00-11:00 Rising Stars 7-9 yrs 60 min
10:00-11:00 All Stars 10+ 60 min
12:00-12:45 Tumbling Beginner 6-8 yrs 45 min

- RETURN TO TOP OF PAGE -